Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, οι δημότες του Ζωγράφου, με μια μεγάλη και ηχηρή πλειοψηφία αποφάσισαν να αλλάξουν σελίδα για το μέλλον της πόλης μας...
Το μεγάλο αυτό πολιτικό και κοινωνικό ρεύμα που υπερέβη παραταξιακές περιχαρακώσεις και εντάξεις πολιτικές, εκφράζει αγωνίες, προσδοκίες, απαιτήσεις.
Οι ευθύνες μας είναι μεγάλες.
Ο Δήμος Ζωγράφου πρέπει να αποκτήσει και πάλι την αίγλη που του αξίζει.
Ο Δημότης του Ζωγράφου πρέπει να αντιμετωπίζεται από την Δημοτική Αρχή με τον σεβασμό που δικαιούται.
Η διαφάνεια, η λογοδοσία, η δημοκρατία, η συλλογικότητα θα αποτελέσουν τις κατευθυντήριες αρχές λειτουργίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.
Η συγκρότηση ενός δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης, εθελοντισμού και φροντίδας στο Δήμο μας, σε μια εποχή που η οικονομική κρίση δημιουργεί προβλήματα κοινωνικής συνοχής, η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη αποτελεί υποχρέωσή μας.
Ευχαριστώ όλους τους συνδημότες μου για τη συμμετοχή τους στις εκλογές και την θετική ψήφο τους.
Θα αγωνισθούμε όλοι μαζί για να εμπνεύσουμε και σε όλους όσοι απείχαν από την εκλογική διαδικασία την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς και τους εκπροσώπους τους.
Με δημοκρατικό διάλογο, ευρείες συνθέσεις και συναινέσεις, συλλογικές δράσεις και άμεση συμμετοχή, όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας.
Ο κοινός αγώνας για την Αναγέννηση της Πόλης μας και την επάνοδο του Πολίτη στο κέντρο των αποφάσεων που τον αφορούν, μόλις ξεκίνησε και θα δικαιωθεί.
Κώστας Αθ. Καλλίρης
Δήμαρχος Ζωγράφου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου